Diner

"Essen vom Heißen Stein"

Eten van de “Hete Steen” is gezond eten, zonder vet, met behoud van vitaminen, grillen met een verfijnd aroma, voor een uitstekende smaak, door de verscheidenheid aan vlees en vis iedere dag anders, naar eigen wensen koken, en gezellig samen sfeervol eten.


Met eten van de “Hete Steen” bent u uw eigen Chef-Kok. Wij serveren diverse soorten vlees en vis en één of meerdere hete stenen aan uw tafel.

De voorverwarmde hete stenen blijven, met behulp van speciale pasta branders, nog ongeveer anderhalf uur op temperatuur, waardoor u alle gelegenheid hebt om geheel naar eigen wens, en op geheel eigen wijze, het vlees en/of de vis naar keuze te grillen.

Om het eten van de “Hete Steen” geheel compleet te maken, kunt u onbeperkt genieten van diverse soorten stokbrood, (kruiden)boter(s), sauzen, pommes frites en aardappelkroketten.

Als nagerecht serveren wij een heerlijke ijs verrassing aan tafel. 

 Kortom, eten van de “Hete Steen” is een gezonde, culinaire en sfeervolle belevenis!

Het "eten van de Hete Steen" is dagelijks mogelijk van 17:30 uur tot 19:30 uur.

Om de kwaliteit, en de aandacht voor onze gasten, te waarborgen, nemen wij voorlopig maximaal twee reserveringen per dag aan. 

U kunt alvast vooraf bij boeking één of meerdere reserveringen aan geven. Om al onze gasten de gelegenheid te geven om te kunnen "eten van de Hete Steen", kunt u maximaal vooraf reserveren:

- 1 avond bij verblijf van een weekend of midweek

- 2 avonden bij verblijf van een week

Extra reserveringen kunt u desgewenst, en naar beschikbaarheid, tijdens uw verblijf maken.

Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 19,95 per persoon, inclusief één drankje naar keuze.

Kinderen t/m 12 jaar € 12,50 per persoon, inclusief één drankje naar keuze.

Kinderen tot 2 jaar gratis, indien gewenst is er ook een magnetron beschikbaar voor babyvoeding.