Amusement

Sport & Spel

In de Heksenketel kunnen de Dart banen en het Poolbiljart gebruikt worden, ook zijn er diverse andere spellen beschikbaar zoals Kolonisten van Catan, kaart- en dobbelspellen en ook is er een Multifunctionele speltafel met o.a. tafelvoetbal, mini-Pool biljart, mini tafeltennis, airhockey, schaken, dammen, backgammon, etc.

Daarnaast is er op de 2e verdieping een hoek vol met Nederlandse en Duitse spellen, boeken, tijdschriften, etc. U kunt hier iedere keer opnieuw wat leuks uitzoeken en meenemen naar uw gastenkamer of vakantie woning. Spellen mogen ook worden meegenomen naar de Heksenketel.

Ook hebben wij een PS2 en Wii met diverse spellen ter beschikking. De apparatuur en de spellen kunt u bij de bar verkrijgen. Uiteraard kunt u ook spellen van thuis meenemen, maar wij houden uiteraard ook graag rekening met onze andere gasten, wij verzoeken u daarom wel om alleen zogenaamde "rustige, zit" spellen mee te brengen (dus geen spring, ren, dans, zing, of andere "mogelijk overlast veroorzakende" spellen.)

Bij genoeg animo kunnen er, zowel binnen als buiten, ook diverse gezamenlijke sport & spel activiteiten worden georganiseerd. Eigen ideeën en inbreng hierbij is dan ook altijd welkom!

Creatief

Alle kinderen zijn van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 11:00 uur van harte welkom voor een gezellig knutseluurtje. 

Wanneer wij zelf overdag aanwezig zijn, bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf met uw kind(eren) te knutselen. Hiervoor zijn diverse leuke ideeën en materialen beschikbaar.